Епизодични екскурзии

Предстоящата т. нар. “Национална младежка среща" на БСП има амбицията да събере в НДК над 2000 младежи, които да изслушат и най-вероятно да аплодират плана за икономическо развитие и стабилност на правителството. Втората цел на срещата, според предварителната информация, е да се формират “политики, валидни за следващите 20 години, които да бъдат включени в предизборната платформа на БСП”. Предвидени са също концерт и коктейл.

Всички тези неща трябва да се случат в съботния ден, от 16.00 часа до края на вечерта. Дали няколко броени часа са достатъчни за да се обърне сериозно внимание на дългосрочни управленски приоритети? И да не са, ще стигнат поне за да се обслужи PR-ът на правителството, разбирай Сергей Станишев. Той тези гъдели ги обича.

Говори се, за подготовката и реализацията на мероприятието “Епизод 2: Запознай ме с вашите - Приоритети”, ще отидат няколкостотин хиляди лева. Парите са си доста, откъдето и да ги погледнеш. Особено ако се похарчат за нещо, чийто видим ефект ще продължи само няколко часа. Интересно кой, как и откъде извади тези пари? Между другото, сумата надхвърля субсидията от страна на БСП за БСМ за всичките години от 1994 насам. Колкото и нескромно да звучи, мисля че дейността на БСМ за вече 15 години успява да произведе малко повече ползи отколкото тържественото провеждане на една екскурзия до София. Както и да е, въпрос на “Приоритети”.

Споделяне

Bookmark and Share

2 коментара:

Анонимен каза...

работата на младежите, разбира се, ще е да аплодират и после да "приемат" каквото им се предложи.

а после, разбира се, ще се каже, че мнението им е взето пред вид...

Unknown каза...

Нищо ново.
Както повелява традицията от комунистическите времена.

Публикуване на коментар

Моля, пишете на кирилица и спазвайте добрия тон в коментарите си!