ДСБ или Партията на Костов?

Предполагам тази статия на Явор Дачков ще натъжи едни мои другари. От една страна не е добре че тя подкрепя тъпата, но за съжаление вярна теза "Всички са маскари", от друга е полезно да бъде изяснявано кой кой е, с кой е, за кой е и т.н.

Тъжно е, защото и аз понякога се заблуждавах че ДСБ е нормалната алтернатива на БСП. Тц, слуховете че и Костов е маскара очевидно се потвърждават, другари!

Снимки: dsb.bg

Споделяне

Bookmark and Share

Г***лизец храбър

Два материала: на Силвия Йотова в Новинар и на Благой Сребрев в evestnik, без нужда от допълнителен коментар. Присъединявам се към мнението на двамата автори. Темата е близка с това и това.

П.П. Добавям и коментара на Огнян Стефанов.

Снимка: novinar.net

Споделяне

Bookmark and Share

Обява - среща

В четвъртък (29 май) от 18.30 часа, Районният съвет на БСП "Студентски" ще бъде домакин на среща с Ангел Найденов - народен представител, Председател на Парламентарната група на Коалиция за България, член на Изпълнителното бюро на БСП,  Валентина Богданова - народен представител, Заместник-председател на Комисията по образование и наука на Народното събрание, Председател на Общопартийната контролна комисия на БСП и с Ваня Добрева - Заместник-министър на образованието и науката.

Срещата ще се проведе в партийния клуб в кв. Дървеница (ул. Бели мел 2, срещу 55-о училище) и по традиция ще е открита за всички граждани. Темата на разговора ще бъдат решенията, съгласувани и приети на разширеното заседание на съвета на управляващата коалиция в Катарино.

Всеки, който иска да получи информация от първа ръка за обсъжданията и резултатите от прословутата сбирка в Катарино, както и всеки, който иска да изкаже мнението си по повод обявените и предстоящи управленски решения е добре дошъл на срещата в четвъртък.

Споделяне

Bookmark and Share

Пак бихме

В събота и неделя спечелихме и двата мача  срещу "Академиците".

Добре тръгваме тази година - 3 от 3 победи. Обаче вчера си пролича типичното "блусарско" отпускане срещу по-слаби отбори. В такива случаи сме в състояние да се излагаме по доста грозен начин. Особено ако лицето Стефан "Мъри" Бешков реши да си прави експерименти със стартовия състав.

Тази седмица идват мачовете на истината - срещу Благоевград ще се разбере колко сме се стегнали, само късметлии ли сме и дали имаме сили и дух за да отидем на финалите тази година.

Толкова за сега. Малко, но от сърце (Пафката все още не е писал в Спортал и за съжаление няма какво да препиша :-( за да стане малко по-интересно материалче).

Споделяне

Bookmark and Share