Обява - среща

В четвъртък (29 май) от 18.30 часа, Районният съвет на БСП "Студентски" ще бъде домакин на среща с Ангел Найденов - народен представител, Председател на Парламентарната група на Коалиция за България, член на Изпълнителното бюро на БСП,  Валентина Богданова - народен представител, Заместник-председател на Комисията по образование и наука на Народното събрание, Председател на Общопартийната контролна комисия на БСП и с Ваня Добрева - Заместник-министър на образованието и науката.

Срещата ще се проведе в партийния клуб в кв. Дървеница (ул. Бели мел 2, срещу 55-о училище) и по традиция ще е открита за всички граждани. Темата на разговора ще бъдат решенията, съгласувани и приети на разширеното заседание на съвета на управляващата коалиция в Катарино.

Всеки, който иска да получи информация от първа ръка за обсъжданията и резултатите от прословутата сбирка в Катарино, както и всеки, който иска да изкаже мнението си по повод обявените и предстоящи управленски решения е добре дошъл на срещата в четвъртък.

Споделяне

Bookmark and Share

0 коментара:

Публикуване на коментар

Моля, пишете на кирилица и спазвайте добрия тон в коментарите си!