Един голям боксьор - Ивайло Маринов

Ивайло Маринов днес

Голям шампион беше, много съм му се радвал докато го гледах като бях по-малък. Много елегантно и интелигентно надиграваше съперниците си.

Повод да си спомним за него дава това интервю на журналистката Жанина Драгостинова в e-vestnik.bg.

Историята на този човек, излъчването му, изказът му говорят колко земен, непринуден и честен е. Истински голям шампион. Уважение, много уважение, шапка му свалям!

С това интервю откривам и ще се опитам редовно да поддържам своебразна рубрика, чиято цел е да бъдат показвани положителните примери за успех в съвременното ни общество. Не ми харесва че в масовият случай днес, на преден план се поставят хора, успели по нечестен път - или тези с дебел врат, два пръста чело и поне половин кило злато по себе си, или техните "създатели" и покровители, замислили и осъществили нечестното преразпределение на националния капитал в годините на промяна. Трябва да бъдат показвани като модел за подражание хора, чийто успех е основан на личните им качества и умения, които са постигнали общественото си положение, придобили благосъстоянието си и спечелили борбите с конкурентите си честно и почтено.

Снимката е на Жанина Драгостинова

Споделяне

Bookmark and Share

0 коментара:

Публикуване на коментар

Моля, пишете на кирилица и спазвайте добрия тон в коментарите си!